طرز تهیه مارمالاد توت فرنگی

طرز تهیه مارمالاد توت فرنگی

مارمالاد، یه نوع مربای خمیری شکل و ژله‌ایه که در اون تکه‌های میوه اصلا به وضوح دیده نمی‌شن. زمان پخت مارمالاد نسبت به مربا کوتاه‌تره و به همین دلیل، عطر و طعم میوه بهتر حفظ می‌شه. به علاوه، اگر مارمالاد به خوبی درست بشه و تو ظروف مناسب و در دمای مناسب نگهداری بشه، اون‌ رو تا یه سال هم میشه داخل یخچال نگهداری کرد.

مواد مورد نیاز :

توت فرنگی ۱ کیلوگرم

شکر ۱ کیلوگرم

ژلاتین ۶ ورق

گلاب ۴ قاشق غذاخوری

مارمالاد توت فرنگی

طرز تهیه مارمالاد توت فرنگی:

  • برای تهیه مارمالاد توت فرنگی ابتدا توت‌های رسیده را کاملا شسته و کنار بگذارید تا آب اضافه آن‌ها خارج شود.

  • سپس توت‌ها را نصف کرده و داخل ظرف مناسبی بریزید و لا‌به‌لای آن‌ها شکر بپاشید و تا ۲۴ ساعت به آن‌ها استراحت دهید.

  • فردای آن، توت‌فرنگی‌ها را کمی حرارت دهید تا آبکی‌تر شوند و گف روی آن‌ها را بگیرید و بعد توت‌های پخته‌شده را کنار بگذارید تا کمی سرد شوند.

  • حالا با همزن یا گوشت‌کوب برقی، توت‌ها را له کنید تا حدی که به شکل یک خمیر یک‌دست دربیایند.

  • بعد باز ظرف توت‌های را روی حرارت قرار داده و کف روی ظرف را مدام با قاشق بگیرید.

  •  پودر ژله توت فرنگی را در یک لیوان آب جوش حل کرده و کنار بگذارید.

  • وقتی توت‌ها به غلظت مناسب رسیدند و در آخرین مرحله، پودر ژله آماده‌شده را به آن‌ها اضافه کرده و مرتب هم بزنید تا مارمالاد شما آماده شود.

  • کمی آبلیموی تازه نیز به آن‌ها اضافه کنید.

  • دوباره و برای چند دقیقه، ظرف را روی حرارت قرار دهید تا کمی بجوشد و بعد از روی حرارت بردارید.

  • اجازه دهید تا زمانی که سرد نشده، داخل همان ظرفی که در آن پخته شده، باقی بمانند سپس در ظرف مورد نظر بریزید و داخل یخچال قرار دهید.

مارمالاد توت فرنگی

نکاتی درباره تهیه مارمالاد توت فرنگی:

  • برای تهیه شربت توت‌ فرنگی، مربای توت فرنگی و یا مارمالاد توت فرنگی، به ازای هر ۱ کیلو توت‌فرنگی به ۱ کیلو شکر نیاز دارد. 

  • هرچقدر میوه و شکر را با حرارت بالاتر و در مدت زمان بیشتری بجوشانید، مربا یا مارمالاد توت فرنگی شما رنگ تیره‌تری پیدا خواهد کرد.

  • مارمالاد نسبت به مربا حالت کشسانی دارد اما باید در مصرف ژله یا پودر ژلاتین دقت کنید زیرا نباید به کشسانی عسل برسد. 

  • بهتر است مارمالاد توت فرنگی یا هر نوع مارمالادی را داخل ظرف مسی یا لعابی تهیه کنید تا رنگ بهتری داشته باشد. 

سایر مطالب

مربا انار
قهوه فرانسه
پیتزا مارگاریتا
کیک ساده خانگی
کیک هویج
گاناش
بامیه
نکات پخت کیک
هویج
کیک صبحانه

خودت بپز

یکی از قشنگ ترین شادی های زندگی غذا خوردنه!! چقد عالی میشه اگه بتونیم هرچی که دوست داریم رو خودمون تو خونه بپزیم. ما تو زیتون شاپ تلاش کردیم بهترین دستور پخت ها رو جمع آوری کنیم تا بتونیم لذت یه اشپزیه اسون رو به زندگیمون اضافه کنیم. اشپزی هنریه که نمیشه به سادگی ازش گذشت.

همراهمون باشید…

khodet bepaz


به خودت برس

قشنگیه دنیا به متفاوت بودن ادماست. تو زیتون شاپ تلاش می کنیم از رنگ ها و طرح ها و قوانین اون‌ها بهتون بگیم تا هم دنیامون رنگی‌تر بشه و هم بتونیم استایل شیک و منحصر به فرد خودمونُ پیدا کنیم. ما میخوایم یکی از قشنگی های دنیا باشیم.

همراهمون باشید …

b khodet beres

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

منو