طرز تهیه مربا انار

طرز تهیه مربا انار

این روزها کمتر کسی هست که بتونه در مقابل وسوسه ی چشیدن یک مربا خوش‌رنگ خانگی مقاومت کنه. چه چیزی لذت‌بخش تر از اینکه هر رزومون رو با طعم دلنشین مربا دستپخت خودمون شروع کنیم. طرز تهیه مربا کار سختی نیست به شرطی که نکات تهیه مربا رو بدونیم، خیلی ها اشپزی می کنن اما تهیه مربا خانگی کار هرکسی نیست. لذت پخت مربا اگه بیشتر از چشیدن طعمش نباشه، کمتر هم نیست.ما اینجا با طرز تهیه مربا انار در کنارتون هستیم تا یک طعم متفاوت رو مهمون سفره هاتون کنیم.

مربا انار

مواد مورد نیاز برای تهیه مربا انار

اب انار         5/3 پیمانه

دانه ی انار     1 پیمانه

شکر            3 پیمانه

اب لیمو         به مقدار لازم

مراحل تهیه مربا انار

مدت زمان پخت این مربا حدودا یک ساعت و نیم می باشد.

در مرحله ی اول برای تعیین غلظت مناسب مربا ی انار بهتر است یک بشقاب را درون یخچال بگذارید تا سرد شود. این یک ترفند اشپزی است.

سپس چند دانه ی انار را آب بگیرید تا سه پیمانه و نیم اب انار بدست اید. توجه داشته باشیدکه انار مناسب برای تهیه ی مربای انار، نباید ترش و نارس باشد بلکه باید کاملا شیرین و رسیده باشد.

در یک قابلمه بزرگ آب انار تهیه  شده و شکر را باهم مخلوط کنید و به مدت ۳۰ دقیقه بر روی شعله ی ملایم بگذارید. سپس دانه های انار . ابلیمو را به مخلوط درون قابلمه اضافه کنید.

مجددا ۳۰ دقیقه قابلمه را بر روی شعله ی گاز قرار دهید. برای تعیین اینکه ایا غلظت مربا به حد کافی هست یا نه، از بشقابی که در یخچال گذاشته بودید استفاده می کنیم . به این صورت که یک قاشق از مربای در حال پخت را روی بشقاب سرد بریزید و بشقاب راا کج کنید اگر مربا از روی بشقاب سر نخورد و نریخت، پس غلظت مربا به حد کافی هست در غیر این صورت باید مدت زمان بیشتری بپزد.

مربا انار

نکات

  1. مرباهای خانگی پس از گذشت مدتی در یخچال، دچار کپک زدگی می شوند. برای جلوگیری از این مشکل می توان مقداری گلاب به مربا اضافه کرد.
  2. ظروف شیشه ای، مناسب ترین ظروف برای نگهداری مربا هستند.
  3. با باز گذاشتن درب قابلمه به هنگام پخت مربا، میتوانیدمربای خوش رنگ تری داشته باشید. بستن درب قابلمه موجب کدر شدن رنگ مربا می شود.
  4. در صورتی که مربای شما کپک زد، می توانید مقداری اب جوش و یک قاشق غذاخوری ابلیمو به مربا اضافه کنید و مجددا روی شعله ی ملایمم کمی بجوشانید.
  5. اضافه کردن ابلیمو به مربای در حال پخت، موجب کاهش احتمال شکرک زدن مربا می شود.
  6. بهتر است مربا را در ظرف لعابی بجوشانید.
  7. یکی از دلایل شکرک زدن مربا، جوشیدن زیاد ان است.
  8. هیچ وقت مربای گرم را در شیشه نریزید. صبر کنید تا خنک شود.
  9. برای هم زدن مربا و ریختن ان در ظرف دیگر، بهتر است از قاشق چوبی یا استیل استفاده کنید. این قاشق هم حتما باید تمیز و خشک باشد زیرا در غیر این صورت مربا کپک خواهد زد.
طرز تهیه مربا

سایر مطالب

مربا توت فرنگی
نکات پخت کیک
بامیه
پیتزا مارگاریتا
هویج

خودت بپز

یکی از قشنگ ترین شادی های زندگی غذا خوردنه!! چقد عالی میشه اگه بتونیم هرچی که دوست داریم رو خودمون تو خونه بپزیم. ما تو زیتون شاپ تلاش کردیم بهترین دستور پخت ها رو جمع آوری کنیم تا بتونیم لذت یه اشپزیه اسون رو به زندگیمون اضافه کنیم. اشپزی هنریه که نمیشه به سادگی ازش گذشت.

همراهمون باشید…

khodet bepaz

به خودت برس

قشنگیه دنیا به متفاوت بودن ادماست. تو زیتون شاپ تلاش می کنیم از رنگ ها و طرح ها و قوانین اون‌ها بهتون بگیم تا هم دنیامون رنگی‌تر بشه و هم بتونیم استایل شیک و منحصر به فرد خودمونُ پیدا کنیم. ما میخوایم یکی از قشنگی های دنیا باشیم.

همراهمون باشید …

b khodet beres

Comments (2)

  • سمانه
    آوریل 22, 2020

    چه جالب. من تا به حال مربای انار درست نکردم. حتما امتحانش میکنم. لطفا دستور تهیه مربای موز رو هم بذارید. با تشکر

  • مجید
    آوریل 23, 2020

    مربای موز دیگه چیه؟؟

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

منو