طرز تهیه پیتزا مارگاریتا
ارسال شده در فست فود

طرز تهیه پیتزا مارگاریتا

یکی  از خالصانه ترین عشق ها تو دنیا، عشق به پیتزاست. نام پیتزا با کشور ایتالیا گره  خورده . اما جالبه که بدونید این غذای خوشمزه، مسیر پی پیچ و خمی رو طی کرده تا امروزه به این شکل به دست ما برسه. طبق نوشته های تاریخ نگارای رومی، ۳۰ سال قبل از میلاد رومی ها نان های گرد و پهنی رو که از ترکیب آرد و آب درست می شد، روی سنگ داغ می پختن و با روغن و سبزیجات می خوردن . این نان های سنتی بین مردم طرفدارهای زیادی داشت. بعد از مدتی این غذای پرطرفدار توسط مستعمره نشین های یونانی از روم به ایتالیا برده شد و در ایتالیا مورد استقبال قشر کم درامد قرار گرفت. این نان ها اگرچه پیش زمینه ی تولید پیتزا بودن اما با پیتزای به شکل امروزی تفاوت خیلی زیادی داشتن.

طرز تهیه پیتزا

و اما داستان پیتزا مارگاریتا ، در اواخر قرن هجده کارگری به نام ” رافائل اسپوزیتو ” در یک نانوایی در شهر ناپل تصمیم گرفت برای چاپلوسی یکی از اون نان های گرد و تنوری خوشمزه رو آماده کنه و به پادشاه ایتالیا و ملکه ی اون مارگاریتا تقدیم کنه. رافائل که دنبال خلق یه مزه ی تازه بود جرات به خرج داد و از گوجه فرنگی و پنیر موزارلا استفاده کرد تا بتونه طعمی خوب و بی نظیر درست کنه و بتونه نظر پادشاه و ملکه رو جلب کنه.

در همین رویا پردازی ها بود که ایده ای مبتکرانه به ذهنش رسید و اون رو به شکل پرچم ایتالیا طراحی کرد و روی نان رو با گوجه فرنگی، پنیر و ریحان تازه به رنگ پرچم ایتالیا که قرمز، سفید و سبزه درآورد. ملکه مارگاریتا خیلی از این طعم جدید خوشش اومد و به احترامش نام این غذا رو ” پیتزا مارگاریتا ” گذاشتن. رفته رفته تمام مردم شهر به خوردن این غذا روی آوردن و پیتزای مارگاریتا یکی از مشهورترین غذاهای ایتالیا شد. 

مواد اولیه برای تهیه پیتزا مارگاریتا

۱ عدد خمیر پیتزا
۳ قاشق غذاخوری سس کچاپ
۳۰۰ گرم پنیر پیتزا
۴ عدد قارچ متوسط تازه، برش خرده
۱ فنجان ذرت
۲ قاشق غذاخوری زیتون سیاه
۱ فنجان فلفل دلمه ای رنگی نگینی خرد شده
۶ عدد گوجه فرنگی گیلاسی
۱ عدد پیاز بنفش متوسط
چند عدد برگ ریحان تازه

طرز تهیه پیتزا

طرز تهیه پیتزا مارگاریتا

  • ابتدا خمیر پیتزا را در سینی فر گذاشته و روی آن را با سس کچاپ بپوشایند.
  • سپس مقداری از پنیر پیتزا (به اندازه یک سوم آن) را روی خمیر بریزید و خوب پخش کنید.
  • حال تمام سبزیجات فوق را به صورت پراکنده و با نظمی مناسب روی سطح پنیرها پخش کنید. دقت داشته باشید که قارچ ها باید به صوت ورقه ای خرد شده و گوجه فرنگی گیلاسی نیز ورقه ورقه شده باشد. پیاز را به صورت حلقه ای خرد کرده و فلفل دلمه ای ها را نگینی یا لایه ای خرد نمایید. از ذرت پخته شده یا کنسروی استفاده کرده و حتما آب آن را بگیرید.
  • در آخر یک لایه دیگر پنیر پیتزا روی مواد خود ریخته و به خوبی پخش نمایید، به طوری که کل مساحت پیتزا را پوشش دهد.
طرز تهیه پیتزا

پس از آن کمی فلفل سیاه و آویشن روی پنیر پیتزا پاشیده و سینی فر را داخل فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد برای مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه قرار دهید. بعد از آن که سطح پیتزا و پنیرهای روی آن طلایی رنگ شد، می توانید پیتزای سبزیجات خود را از فر خارج ساخته و آن را به ۸ قسمت مساوی برش بزنید.

این غذایی سالم و خوشمزه است و می توانید با اطمینان خاطر آن را نوش جان کنید.

به علاوه با جایگزین کردن پنیر پیتزای معمولی با پنیر پیتزای کم چرب، از چربی پنیر این غذا نیز می کاهید.

نکته: شما می توانید در این پیتزا از مارچوبه نیز استفاده کنید. همین طور استفاده از زیتون سبز به جای زیتون سیاه و یا به کار بردن هر دوی آن ها نیز ممکن خواهد بود.


instagram-khodet-bepaz

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

منو