طرز تهیه کیک هویج

طرز تهیه کیک هویج

کیک هویج، جزء کیک های خوش‌طعمی هست که به دلیل بافت نرم و طعم طبیعی، طرفدارهای زیادی در سرتاسر جهان داره. کیک هویج اصالتا آمریکایی هست و انتخاب مناسبی برای پذیرایی از مهمانه. اگرچه طرز تهیه کیک هویج خیلی پیچیده نیست و با مواد اولیه ساده و در دسترس قابل تهیه است اما باید توجه داشته باشین که به دلیل وجود هویج در کیک ، امکان داره کیک حالت خمیری و چسبناک پیدا کنه و یا به اندازه ی کافی پف نکنه . بنابراین پیشنهاد می کنیم طرز تهیه کیک هویج رو به دقت مطالعه کنید و دقیقا مطابق دستور عمل کنید تا بهترین کیک هویج دنیا رو بپزید.

مواد مورد نیاز :

تخم مرغ      3عدد
آرد      250گرم(یک و نیم پیمانه)
بیکینگ پودر      یک قاشق چایخوری
وانیل      نصف قاشق چایخوری
شکر       220گرم(حدودا یک پیمانه)
آب یا شیر       50گرم (یک چهارم پیمانه)
گردو خرد شده     50 گرم
هویج      دوعدد بزرگ رنده شده
روغن مایع      125 گرم(نصف پیمانه)

طرز تهیه کیک هویج

ابتدا شکر و تخم مرغ ها و وانیل را با دور تند همزن آنقدر می زنیم تا رنگش روشن و حجمش دوبرابر شود .

روغن و آب را افزوده و باز به مدت یک دقیقه هم می زنیم .
آرد و بکینگ پودر را الک کرده و کم کم به مواد اضافه می کنیم و با لیسک به صورت دورانی مخلوط می کنیم .

حالا هویج و گردو را اضافه و مخلوط می کنیم .
سپس موادمان را در قالب چرب شده می ریزیم .
قالب را در فر 180 درجه به مدت ۴۵ دقیقه میپزیم.

طرز تهیه کیک هویج

طرز تهیه کرم روی کیک :

۱ قاشق غذاخوری نشاسته
۱ قاشق غذا خوری شکر
۱ لیوان شیر

برای کرم روی کیک یک قاشق نشاسته رو با یه قاشق شکر و یک لیوان شیر مخلوط می کنیم و روی حرارت می گذاریم و مدام هم می زنیم وقتی به غلظت مناسب رسید می گذاریم کمی سرد شود بعد روی کیک می ریزیم.

طرز تهیه کیک هویج

نکات تهیه کیک هویج :

نکته ۱ : برای کیک هویج بهتره از قالب میان تهی و یا کمی بزرگتر از سایز نرمال استفاده کنین تا بافت وسط کیک به دلیل وجود هویج پس از پخت نرم و چسبنده نشه و حالت سبک و عالی داشته باشه . من از قالب با قطر ۳۰ سانتی استفاده کردم. برای قالب معمولی، قطر ۲۷ سانتی مناسبه.

نکته ۲: حتما تخم مرغ ها رو یکی یکی مخلوط کنین .

نکته ۳ : آرد و بکینگ پودر رو ۳ بار الک کنین.

نکته ۴: تخم مرغ ها رو نیم ساعت قبل از شروع کار از یخچال خارج کنین تا به دمای محیط رسیده باشن .

نکته ۵: آرد رو کم کم به مواد اضافه کنین و مواد رو هم بزنین تا کیک یک دستی تهیه کنین .

نکته ۶ : فر رو نیم ساعت قبل از قرار دادن کیک در فر روشن کنین .

نکته ۷: در ۲۰ دقیقه اول به هیچ وجه در فر رو باز نکنین .

نکته ۸ : برای اینکه متوجه بشین کیک پخته ، پس از ۴۰ دقیقه ، در کیک یک خلال دندان فرو کنین اگر به خلال دندان موادی از کیک نچسبید یعنی اینکه کیک آماده ست.

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

منو