۶ تکنیک پخت کیک خانگی

۶ تکنیک پخت کیک خونگی

پخت کیک تو خونه، هنریه که نه قدیمی میشه و نه تکراری. چه بویی دلچسب تر از عطر کیک خونگی دست پخت خودمون که تو فضای خونه بپیچه !! اما گاهی وقتا با اینکه دقیقا از روی دستور پخت کیک پیش میریم اما نتیجه ی کار اون چیزی نمیشه که توقعشو داریم . مثلا گاهی وقتا کیک اونجوری که دلمون می خواست پف نمی کنه یا به قالب می چسبه و یا مشکلات دیگه‌ای که باعث میشه احساس کنیم کیک ما اونطوری که دلمون میخواسته، عالی نشده. برای حل این مشکلات، یه سری تکنیک های ساده اما مهم وجود داره که کمکمون میکنه کیک خونگی‌مون همونی بشه که میخوایم.

پخت کیک خانگی

تکنیک های پخت کیک در خانه

۱٫گاهی اوقات کیک وقتی که تو فر هست، پف خوبی داره. اما بعد از پخت، پف کیک می خوابه. این اتفاق چندتا دلیل مهم داره. ممکنه دمای فر کمتر از مقدار لازم بوده باشه یا اینکه میزان شکر مورد استفاده بیش از اندازه زیاد بوده. همینطور اگه مقدار بکینگ پودر یا جوش شیرین هم زیاددباشه چنین مشکلی پیش میاد. حتما توجه داشته باشین که اگه میخواین پف کیک بعد از پخت نخوابه، به هیچ وجه موقع پخت کیک اونو تکون ندید.

۲٫گاهی ممکنه لایه ی روی کیک چسبنده باشه. اینمشکل هم میتونه دو تا دلیل داشته باشه. یا کیک به اندازه ی کافی نپخته ویا اینکه کیک وقتی هنوز گرم بوده پوشانده شده. این دو دلیل باعث چسبنده شدن سطح کیک میشه.

پخت کیک خانگی

۳٫اگه روی کیک چسبنده هست اما داخل کیک خشکه، بهاین دلیله که یا مدت پخت کیک خیلی طولانی شده ( کیک با درجه حرارت کم پخته شده ) و یا اینکه مواد کیک بیش از حد مخلوط شدن.

۴٫اگه کیک به قالب می چسبه به این دلیله که یا قالب به درستی چرب نشده یا اینکه کیک به اندازه ی کافی نپخته.

۵٫گاهی اوقات هم به دلیل استفاده ی بیش از حد از بکینگ پودر یا شکر کیک حالت خشک و بافتی شکننده پیدا میکنه. البته اگه چربی کیک هم کم باشه ممکنه چنین حالتی پیش بیاد.

۶٫اگه قالب کیک نسبت به مواد بزرگ باشه یا مواد بیش از حد مخلوط شده باشن این امکان وجود داره که کیک حالت چروکیده و به‌هم فشرده پیدا کنه.

پخت کیک خانگی

پخت کیک تو خونه یه لذتیه که نمیشه به راحتی از کنارش گذشت . استفاده از یه دستور پخت کامل و جامع و رعایت نکاتی که گفتیم میتونه کمکتون کنه که بیشترین لذت رو از پختن کیک تو خونه ببرین.


instagram-khodet-bepaz

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

منو